Bine ati venit in restaurantul nostru !

 

Vă prezentăm cu mândrie noul nostru restaurant care are la baza conceptul "comfort food". 
Maestrul nostru de ceremonii din bucătărie este tânăra thailandeză Nissara Buntos, "food lover" si "traveler" cu experienta in bucataria Italiana cat si in cea Asiatica, așa că așteaptă-te la un meniu unic în fiecare zi, care înglobează atât preparate din bucătăria tradițională din nordul Italiei cât și preparate exotice. Vom răsplăti fidelitatea clienților noștri cu un Meniu al Zilei ce va include preparate à la carte gătite cu pasiune și o deosebită expertiză culinară. La Nissara’s masa de prânz, nu va presupune un compromis pentru calitate, gust  sau preț, de aceea am pregătit un concept nou pentru Meniul Zilei. Prânzul de zi cu zi este, pentru noi, la fel de important ca și o cină specială, este răsfățul zilnic pentru trup și spirit. 
Totul este preparat în restaurantul nostru, începând cu chifla din burger, toate varietățile de paste, Foccacia preparată proaspăt în fiecare zi, selecția exclusivistă de preparate thailandeze sau pan-asiatice, chiar și ramen-ul Japonez proaspăt servit la pult pentru cei grăbiți va fi autentic. Calitatea și autenticitatea este garantată de ingredientele și condimentele importate special pentru perparatele thailandeze și pan-asiatice.
Nissara’s este un restaurant fără pretenții unde te așteptăm zinic la Meniul Zilei, cu o calitate impecabilă, de luni până Vineri. 
Vineri și sâmbăta seara este dedicata pentru evenimente, serate tematice sau degustari de vin si muzica buna.