Despre noi

 


Nissara Buntos "Nissy"
– cook

Ea este inima si sufletul acestui proiect.Originara din Tailanda, acum rezidenta in Romania,Nissara este cea care gateste si gusta fiecare preparat.Nu exista pacat in bucataria Nissarei, pentru ea exista doar o singura porunca ce trebuie respectata, aceea autentcitatii condimentelor, ingredientelor si a procesului de preparare.Nissara transpune in preparatele ei aromele indraznete si complexe ale Asiei sau a celor italiene aduse dintr-oregiune cu puternice valori traditonale Piemont unde Nissara a gatit si gasit o jumatate din familia ei. Efectul afrodisiac al mancarii asiatice este garantat de igredientele si condimentele de calitate direct importate din Asia. Aromele puternice,picantul, iutele, dulcele si acrisorul asiatic, sunt puternic evidentiate prin metode de preparare traditionale. Din regiune Piemonte Nissara pregateste retete ce au o valoare antropologic-culinara, ele sunt o mostenire culturala importanta la care si-au dus aportul mai multe generatii. Aceste retete sunt pregatite cu respect si pasiune de Nissara, ele fiind o sursa de inspiratie si viata ce merita sa fie experimentate si savurate in cea mai autentica maniera. Nissara gateste mereu cu gandul la familie, prieteni si oameni dragi, asa ca te vei simti rasfatatsi alintat de mancarea ei..
  

Alice Asandei "Anais"
– 2nd cook
Cand Nissara si Alice s-au intalnit prima data acum doi ani, a fost "dragoste la prima vedere" in bucatarie si au ramas de nedesparatit. Alice a devenit mana dreapta Nissarei in bucatarie. Alice si Nissara lucreaza in armonie - impreuna ele sunt o adevarata forta. Make it HOT !
  
 
Phakhamon Saiseekaeo “Bowbeyong”
– added cook

Bow este cea mai noua membra a echipei noastre. Ea a venit tocmai din Bangkok ca sa o ajute pe sora sa Nissara. Bow e o fire calma, voioasa dar determinata. E prima data pt ea in Europa.
Bow e bucatar calificat, specializat in bucataria Japoneza, ea aduce inspiratie in bucataria electica a Nissarei.

  
 
Giuliano Scanavino "Juli"
- food taster

Indragostit culinar, calator pasionat, producator de muzica (www.feelgoodproductions.com), Juli s-a nascut in Alba, patrimoniu Unesco in Piedmont - Italia - zona faimoasa pentru vinuri de prestigiu. Acolo el a invatat sa aprecieze incredibila bucatarie locala. Juli si-a petrecut o mare parte din viata calatorind, mereu incercand, apreciind si iubind bucatariile locale - influente pe care le veti putea aprecia in meniurile noastre.
Juli asigura calitatea muzicii in restaurant, gusta preparatele impreuna cu Nissara, ajuta cu placere la servire si are mereu o poveste pe care vrea sa o imparta cu tine.